Beschikbaarheid & Boeken

1 Blijft het bij dagdromen?

Mijn lieve vriendin Desiree was dat geouwehoer van mij over die dagdromen een beetje zat denk ik. En daarom stelde zij voor om een sessie ‘manifesteren’ te doen. Nou dat klinkt vaag genoeg, dus mijn nieuwsgierigheid was gewekt. En zo zaten we op een zondagmiddag in een hele fijne setting een echt goed gesprek te voeren. En plaatjes te scheuren. Belemmeringen en mogelijkheden te erkennen. En iets in de wereld te zetten. En daarna hoefde ik alleen nog maar naar huis te rijden met mijn moodboard. Hans raakte geïnspireerd – iets met fonkeltjes in mijn ogen – en na een flink potje rekenen in excel was het daar: de mogelijkheid om het gewoon te doen. Een 2e huis in Spanje…om zelf in te verblijven en wie weet ook inspirerende, gezonde fit weken in te organiseren? Wie weet kan dit gewoon?

Meer informatie of andere vragen over Finca el Agua da Vida?

Neem contact op