Beschikbaarheid & Boeken

Boekenn

[bookingpress_form]

Reserveringsaanvraag

De vakantiehuizen Los Eucaliptos en Los Olivos de Comares zijn afzonderlijk óf samen te huur. Een weekboeking geldt van zaterdag t/m zaterdag. Een lang weekend van vrijdagmiddag tot maandagochtend. Getoonde tarieven betreffen korte huur van de  vakantiewoningen.


Long-stay of verhuur aan trainers/retraitebegeleiders op aanvraag.

Speciale aanbieding 7 april t/m 13 april 2024: deelname aan de all inclusive FitLife Fiesta (healthy bootcamp), prijs per perssoon:  € 1.250,=


Prijs per week (za-za) Los Eucaliptos: € 1.470,=

Prijs per week (za-za) Los Olivos de Comares: € 560,=

Prijs per week voor de gehele Finca : € 1.820,=


Prijs per lang weekend (vi-ma) Los Eucaliptos: € 720,=

Prijs per lang weekend (vi-ma) Los Olivos de Comares: € 330,=


Prijzen zijn inclusief btw, inclusief eindschoonmaak, gebruik van linnengoed en handdoeken en normaal verbruik van gas, water en stroom (zie ook algemene voorwaarden). Exclusief inwilliging van speciale wensen en ter plaatse te betalen waarborgsom (€250,=).

De reden dat wij geen prijsverschil in seizoen hanteren, is omdat het hier het hele jaar door heerlijk vertoeven is!

Inchecken: Vanaf 15:30 uur tot 20:00 uur / in overleg
Uitchecken: Tot 11:00 uur

Vraag uw beschikbaarheid aan. Wij nemen na ontvangst zo spoedig mogelijk contact met u op om alles verder met u af te stemmen. En om de boeking te bevestigen indien de door u gewenste data beschikbaar zijn. Heeft u bepaalde wensen? Vraag er gerust naar!

Na de boekingsbevestiging ontvangt u de factuur, de benodigde informatie, waaronder de routebeschrijving en de contactgegevens van de beheerder, waar u met al uw vragen tijdens uw verblijf terecht kunt. U wordt op de afgesproken dag en tijdstip ontvangen door de beheerder. Deze zal u o.a. de WiFi-internet code verstrekken en alles uitleggen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan en u met een gerust hart van uw verblijf kunt gaan genieten!

De verhuur is op basis van logies. Maximaal twee huisdieren zoals honden zijn welkom, mits deze goed onder appel staan. De beheerder neemt met u enkele huisregels door t.a.v. huisdieren en wijst u bijvoorbeeld het losloop- en uitlaatgebied aan.

Aanvraagformulier

Meer informatie m.b.t. het boeken van een accomodatie of andere vragen? Laat het ons gerust weten!

Neem contact op