Beschikbaarheid & Boeken

Healthy Bootcamp Week

Healthy Bootcamp Week

 1.150,00

Wil jij een week verblijven in het aangename Spaanse klimaat om weer helemaal op te laden en fit thuis te komen? Meld je dan aan voor een van onze retraites! Wij organiseren in september 2024 weer een sportieve, gezonde en actieve week: de Fit Life Fiësta! Jij (en je partner, vriend of familielid?) verblijft met 8 andere leden (verdeeld over 4 tot 5 kamers) in Finca el Agua da Vida o.b.v. all-inclusive verzorging. Je neemt deel aan een actief sportief programma, gebaseerd op gezonde voeding- en lifestyle keuzes.

De all-inclusive prijs bedraagt € 1.150,- (incl. BTW), exclusief vliegticket. Indien je de retourvlucht boekt die wij tzt aanbevelen, dragen wij zorg voor jouw transfer naar de Finca (wordt nader bekend gemaakt).

Je kunt natuurlijk ook op eigen gelegenheid komen (auto noodzakelijk), zorg dan dat je op 22 september 2024 arriveert tussen 16:00 en 17:00 uur!

Meer informatie vind je op de pagina Actief overwinteren. Mocht je toch nog vragen hebben? Schroom dan niet om contact op te nemen.

Meedoen?

Selecteer hieronder de gewenste week en boek direct jouw plek!

Artikelnummer: N/B Categorie:

Extra informatie

Beschikbare data

22-09-2024 t/m 28-09-2024