Beschikbaarheid & Boeken

Sportieve retraites

Sportief overwinteren met onze retraites

Ben jij een personal trainer, yogadocent, detox-expert, retraite-begeleider of (management-)teamcoach in hart en nieren? En zoek je een geschikte plek in de warme, milde wintermaanden om jouw gasten, klanten of opdrachtgevers een week intensief te begeleiden met datgene waar jij goed in bent? Dan is onze Finca el Agua da Vida de geschikte groepsaccomodatie voor jou.

Het vliegveld van Malaga ligt op 50 minuten rijden (alternatief kan zijn vliegen op Granada of Cordoba) en biedt ruimschootse taxibus verhuurmogelijkheden, maar er is ook voldoende parkeerruimte voor meerdere auto’s als gasten op eigen gelegenheid reizen. Jouw gasten komen niets tekort en wij kunnen de organisatie en planning voor jou uit handen nemen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Direct boeken

Energiedip te lijf? Boek een sportieve retraite!

Wil je een weekje verblijven in het aangename Spaanse klimaat om weer helemaal op te laden en fit thuis te komen? Meld je dan aan voor een van onze sportieve retraites. Wij organiseren in september weer een sportieve, gezonde en actieve week: de Fit Life Fiesta! Jij (en je partner, vriend of familielid?) verblijft met 8 anderen (verdeeld over 4 tot 5 kamers) in Finca el Agua da Vida o.b.v all-inclusive verzorging. Je neemt deel aan een actief sportief programma, gebaseerd op gezonde voeding- en lifestyle keuzes.

Aanmelden

Ons aanbod: 22-28september 2024

Een speciale 7-daagse sportieve vakantie in 2024 > van zondag 22 september/m zaterdag 28 september.

Indien je de door ons aanbevolen retourvlucht boekt, dragen wij zorg voor jouw transfer van en naar de Finca (wordt nader bekend gemaakt). Je kunt ook op eigen gelegenheid komen (auto noodzakelijk), zorg dan dat je op 22 september arriveert tussen 16:00 en 17:00 uur. Wij bieden:

  • een sportief weekprogramma om jouw Fit Life weer een reboot of een boost te geven.
  • all-inclusive verzorging: een gezond ontbijt (09:00), lunch (13:00), avondeten (19:00) en lekkere gezonde in-betweens, proteïne shakes en onbeperkt koffie-thee-(fles)water.
  • er is een trust-bar: (fris-)drankjes uit de koelkast houd je zelf bij en rekenen wij (tegen normale prijzen) aan het einde van de week af (ps…we stimuleren je natuurlijk om deze week om geen of minder alcohol te drinken).
  • Je krijgt tips en informatie over menu’s mee om terug thuis de Fi tLife Fiesta-vibe en reboot vast te houden.
  • inbegrepen zijn twee excursies > de avontuurlijke hike “Caminito del Rey” of vergelijkbaar, en de zip-line van Comares (o.b.v beschikbaarheid en weersomstandigheden)
  • inbegrepen zijn alle overige transfers, bijvoorbeeld naar Malaga op de ‘vrije dag’.
  • er is 2 tot 3 x per dag een sportieve activiteit, waaronder bijvoorbeeld fitness, yoga, stevige wandelingen, aquajoggen, bokslessen. Deze worden verzorgd door een gecertificeerde professionele trainer.
  • woensdag is je ‘vrije dag’ en wordt er na een korte ochtend sportmoment en ontbijt een retour transfer naar Malaga-stad aangeboden.
  • je krijgt 1 x een ontspanningsmassage van 60 minuten.

De prijs bedraagt EUR 1.150,= (exclusief vliegticket, inclusief btw). Facturen met btw zijn op verzoek mogelijk.

Vooraf mag je bij het intakeformulier aangeven of je dieetwensen hebt zoals allergieën of fysieke beperkingen waar de trainer rekening mee kan houden. Wij vragen ook van jou flexibiliteit en begrip voor aanpassingen die wij misschien moeten doen tijdens het programma, bijvoorbeeld door veranderende weersomstandigheden. En je geeft toestemming dat wij video en foto’s kunnen maken, zodat wij toekomstige gasten een goede indruk kunnen geven van de volgende te organiseren weken.

Heb je zin in een leuke, sportieve week om weer opgeladen thuis te komen? En vooral om dan ook thuis door te kunnen bouwen op het ingezette pad? Grijp je kans en meld je dan nu direct aan!

Neem contact op

Groepsaccomodatie

Finca el Agua da Vida leent zich uitstekend als groepsaccomodatie voor jouw eigen gasten, teamleden of klanten. Er is een zwembad, er is sport- en yoga materiaal aanwezig in de gym, meer dan voldoende ruimte in de tuin voor sessies en de mogelijkheid om direct vanuit de tuin mooie en actieve hikes te lopen (wandelroutes beschikbaar). Vergaderruimte en beamer zijn aanwezig.

Elke tweepersoonskamer is voorzien van een airco/heater-unit, deels wordt er sanitair gedeeld, er is een centraal gelegen en goed geoutilleerde keuken (bijvoorbeeld met een blender voor gezonde shakes! een magnetron, aparte oven en warmhoudlade, servies tot 16 personen) en een eetruimte om met elkaar samen te genieten van gezonde maaltijden. Je kunt een beamer of monitor inzetten tijdens een workshop en je kan gebruik maken van de fitnessruimte waarin genoeg materiaal aanwezig is om zo’n 8 tot 10 gasten in de tuin mee te laten trainen, zoals yogamatten en gewichten.

Jouw gasten laden hun energie weer op in deze mooie, rustieke en authentieke Spaanse sferen!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw eigen retraite te bespreken.

 

 

 

 

Direct boeken

Diverse mogelijkheden

In totaal zijn er 6 kamers beschikbaar, waarvan jijzelf als coach, trainer of retraitebegeleider er 1 betrekt. Je kunt 8 tot 10 gasten meenemen, afhankelijk van de bereidheid van gasten om een tweepersoonskamer (en sanitair) te delen.

Meer weten over hoe jij met jouw gasten bij ons terecht kunt en welke afspraken gemaakt kunnen worden (bijvoorbeeld ondersteuning met transfers, taxibus huren, inkopen doen, regelen van lokale support door plaatselijke trainers of masseurs, etc) zodat jij als begeleider ook ontzorgt wordt en opgeladen naar huis gaat? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op Direct boeken

Meer informatie over de retraite weken of een andere vraag? We horen graag van je!

Neem contact op