Beschikbaarheid & Boeken

Vakantiehuis huren

Vakantiehuis huren

De vakantiehuizen Los Eucaliptos en Los Olivos de Comares zijn afzonderlijk of samen te huur.

Na boeking ontvang je een boekingsbevestiging en na betaling de benodigde informatie, waaronder de routebeschrijving, ontvangst- en vertrektijden en de contactgegevens van de beheerder waar je met al je vragen tijdens je verblijf terecht kan. Je wordt op de afgesproken dag en tijdstip ontvangen door de beheerder en deze zal je de wifi-internet code verstrekken en alles uitleggen.

De laatste 400 meter van de weg is onverhard, je kunt rustig deze wat smalle weg in rijden, er zijn eigenlijk geen tegenliggers. Met een normale auto (eventueel met kleine aanhang/vouwwagen), bestelbus of kleine camper is de weg begaanbaar. Een grote caravan achter de auto gaat niet lukken. Er is voldoende parkeergelegenheid (2 tot 3 auto’s) op het terrein of nog meer direct langs langs het huis. Aan de rand van ons kleine dorpje Las Cuevas-Romo is overigens ook een groot parkeerterrein waar je een bijvoorbeeld een grote caravan tijdelijk kan stallen.

Meer over Los Eucaliptos Meer over Los Olives de Comares

De tuin

Indien beide huizen afzonderlijk van elkaar aan verschillende gasten zijn verhuurd, dan deel je met elkaar samen het zwembad en de tuin. Er is genoeg ruimte voor iedereen. Wij gaan er vanuit dat iedereen begrijpt dat men rekening houdt met elkaar en goede afspraken kan maken over het delen van ruimte. Een mooie kans ook om nieuwe connecties te maken toch? De gasten van de kleine casita Los Olivos de Comares beschikken over een eigen terras met een bbq; de gasten van het grote Casa Los Eucaliptos maken gebruik van de eigen veranda en van de bbq-buitenplaats bij het zwembad.

Ben je echt op privacy gesteld, dan kan je ook beide huizen huren, dit kun je tijdens het boekingsproces aangeven. Boek je de hele Finca, maar maak je er maar van één huis gebruik, dan worden alleen voor dat huis de schoonmaakkosten berekend.

De tuin is omheind en heeft een toegangshek, zodat je met een gerust hart een huisdier vrij kan laten rondlopen. De beheerder laat bij ontvangst zien waar het loslaatgebied en de uitlaatplaats voor uw hond is. Huisdieren mogen het zwembad niet in om hygiënische redenen. Het zwembad is niet afzonderlijk omheind, dus houdt uw kleine kinderen zonder zwemdiploma’s te allen tijde in het zicht. Het terras van de casita Los Olivos de Comares kan wel afgesloten worden.

Direct boeken

Het huis

Het huis is niet specifiek geschikt of toegankelijk voor een volledige rolstoelgebruiker i.v.m. een paar opstapjes in en om het huis en er zijn de paadjes zijn niet egaal en/of verhard. Badkamers en sanitair zijn daarop niet aangepast.

Voor beide huizen geldt dat u zelfvoorzienend bent qua eten en drinken (wij bieden geen maaltijden), zodat u op uw eigen gekozen momenten en naar eigen smaak kunt genieten van eigen voorkeuren. Neem gerust fruit (o.a. sinaasappel en citroen) uit de tuin als deze rijp zijn wanneer u er bent. Er zijn natuurlijk ook goede en leuk betaalbare restaurants in de omgeving om de echte Spaanse keuken en de lokale sfeer te proeven.

Het water uit de kraan is gewoon drinkbaar, maar in de supermarktjes in de omliggende plaatsen Riogordo, Colmenar of Comares kunt u uiteraard flessen water kopen in de supermarkt als u daar de voorkeur aan geeft.

Bedden zijn voor u opgemaakt bij aankomst, handdoeken zijn aanwezig, inclusief een sneldrogende hammandoek voor het ligbed bij het zwembad.

In overleg kunt u gebruik maken van de fitnessruimte, de wasmachine in de berging (onder de Casita) en geef vooral aan of uw kind een zitje, badje of klein bedje nodig heeft; dan zet de beheerder deze vast voor u klaar.

Direct boeken

Faciliteiten

Geniet met elkaar samen op de buitenveranda’s, rond het zwembad en de buitenkookplaats of binnen van elkaars gezelschap (wifi, boeken & spelletjes zijn aanwezig). De keukens in beiden huizen zijn voorzien van alle benodigde apparatuur zoals een koffiezet/filter apparaat, waterkoker, koelkast met vriesvak, oven, kookpitten op gas, servies etc. Drinkt u graag een glaasje aan de rand van het zwembad? Dan staan daarvoor kunststof glazen voor u klaar.

Bij het zwembad geniet je van de zon op je eigen ligbed (en van het opblaasspeelgoed) en in de tuin met fruit- en olijfbomen vind je juist weer de verkoelende schaduw. De locatie van onze Finca el Agua da Vida in Las Cuevas-Romo is een mooie uitvalsbasis voor sportieve activiteiten. Vanuit de omheinde tuin wandel je zo langs en over de droge rivierbedding door de natuur. Het aquaduct vormt een markant herkenningspunt, zodat je altijd een goed oriëntatiepunt hebt tijdens je wandelingen. Wandelroutes zijn beschikbaar in de huizen.

 

Meer over Los Eucaliptos Meer over Los Olives de Comares

Benieuwd naar de beschikbaarheid van Finca el Agua da Vida óf direct reserveren?

Check beschikbaarheid